Efter nästan tre års uppehåll är det idag nypremiär för Micke Dahl´s podcast Mittemot Micke. Gäst är den förre storspelare i Malmö FF Leif Engqvist. Du får höra Leif berätta om var han egentligen började sin fotbollsbana, hur det kom sig att han kallas ”Inter-dödaren”, den tunga tiden som tränare i Lunds BK, sin storhetstid i MFF, tränarbanan i småklubbarna, seriesegern med Dalby GIF och mycket mycket annat. DU kan lyssna nedan eller via Spotify, Podbean, Podcaster.

#20 Mittemot Micke med Leif Engqvist 

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks