Min eftermiddag ägnade jag åt att kommentera OBOS Damallsvenskan för damallsvenskan.tv. Jag fick se nykomlingen KIF Örebro ta sin andra raka seger efter en 3-1 seger mot hemmalaget IF Limhamn Bunkeflo. Det var emellanåt en välspelad och jämn match men i matchens sista del var det Örebro som tog över mer och mer.

För Limhamns del var det andra raka förlusten och laget har efter två spelade matcher då noll poäng och minus sex i målskillnad (2-8). Men det är långt kvar av årets serie så Limhamn kommer säkert tillbaka.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks