Klockan 20.00 gick Daniel Adams-Ray, Farah Abadi och William Spetz in i glasburen som är placerad på Stortorget i Lund. I 144 timmar ska denna trion leda årets Musikhjälpen som direktsänds i P3, SVT Play och ibland även i SVTs vanliga kanaler.

En timma innan programmets start var det ganska glest med folk på Stortorget men lagom till sändning så var torget smockat med spända och förväntansfulla åskådare. LoMi Media fanns på plats under den första timman och nedan finns bilder från torget.

Ladda ner Musikhjälpens app där appar finns eller gå in här.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks