Under kvällen blev det känt att Zoran Roganovic som spelat handboll på elitnivå bland annat i H43, Lugi och HK Malmö blir ny förbundskapten för Montenegros landslag i handboll vilket Handbollskanalen var först med att berätta. Jag kan då passa på att tipsa om att Zoran var gäst i det andra avsnittet av min podcast Mittemot Micke som släpptes i mars 2016. Du kan lyssna på intervjun HÄR. Zoran har även varit bisittare till mig när LoMi Media sände USM i handboll 2018. Ett stort grattis till förbundskaptensjobbet Zoran!.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks