Vid 21.15 begav jag mig till Billebjer och klättrade upp så högt det var möjligt för att förhoppningsvis få en skymt av blodmånen som alla pratat om. Jag var inte ensam utan där var en hel del som tänkt samma tanke som jag.

Vid 22.15 tiden fick vi äntligen se en skymt av månen, och jag menar verkligen en skymt. För efter bara någon minut så gömde sig månen bakom ett moln. Men jag lyckades dock få en bild där man iallafall kan skymta den röda/rosa månen.

Strax innan midnatt så lyste månen som vanligt igen men då fick jag även se planeten mars som lyste snett under månen. Häftig upplevelse. Fick även med det på en bild.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks