Kristianstad IK-Valbo HC Allettan Ishockey(Foto: Micke Dahl)

Kristianstad IK-Valbo HC Allettan Ishockey(Foto: Micke Dahl)

Playoffmatcherna till ishockeyns olika serier fortsätter. På onsdag inleds Playoff 3 till HockeyAllsvenskan med bland annat mötet mellan Västerås och Kristianstad. Två dagar efter möts lagen igen i Kristianstad och den matchen kommenterar Micke direkt via Sveriges Radios app, Sveriges Radio Play eller på www.sverigesradio.se/kristianstad.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks