Om en timma spelas den tredje matchen i USM i handboll Steg 4 i Dalby där Skånela IF möter H43 Lund. Skånela förlorade sin första match knappt mot Kristianstad igår och säkert revanchsugna. H43 vann sin första match knappt mot Sävehof men den matchen fick ett långt efterspel.

Först lämnade Sävehof in en protest som gick igenom och matchen skulle spelas om. Därefter upptäcktes det att Sävehof använt två obehöriga spelare och den protesten godkändes också och då faställdes slutresultatet till 10-0 i H43 favör.

Skånela mot H43 är en av fyra matcher idag och alla matcherna kan du se live HÄR. Sändningen startar 10.20 och matchen 10.30. Kommentatorer är Micke Dahl och Håkan Skillius.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks