UPPDATERAD: Det blir inget omspel för Sävehof har använt obehöriga spelare och H43 tilldöms segern med 10-0.

Matchen i USM Steg 4 i Dalby mellan H43 och IK Sävehof fick ett efterspel. Sävehof lämnade in en protest gällande en händelse i den andra halvleken där sekretariatet förväxlade utvisningarna vilket gjorde att H43s spelare kom ut för tidigt.

Protesten bifölls och matchen kommer att spelas om i morgon bitti 07.45. Dessvärre kommer LoMi Media inte att livsända denna matchen.

 

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks