Rögle mot Malmö

Micke Dahl Stefan NilssonIgår förlorade MODO i SHL mot Växjö vilket gör att Rögles försprång till MODO är ointagligt och därmed kommer dagens och lördagens derby mot Malmö inte ha någon betydelse för SHL-kontraktet utan båda lagen kan spela utan press. Malmös kontrakt har varit klart sedan i tisdags kväll.

Trots att båda de Skånska lagen har säkrat sina SHL-platser. hoppas vi att det ändå blir två bra och underhållande matcher. Det första derbyt spelas ikväll i Lindab Arena. Den matchen kommer att kommenteras av Micke med Stefan Nilsson som expertkommentator. Du hör matchen i sin helhet via www.sverigeradio.se/kristianstad eller i appen Sveriges Radio Play. Sändningen startar 18.55. Välkommen att lyssna!. Klicka på läs mer för att komma direkt till sändningen.Lyssna nedan.