Micke Dahl Stefan NilssonIgår förlorade MODO i SHL mot Växjö vilket gör att Rögles försprång till MODO är ointagligt och därmed kommer dagens och lördagens derby mot Malmö inte ha någon betydelse för SHL-kontraktet utan båda lagen kan spela utan press. Malmös kontrakt har varit klart sedan i tisdags kväll.

Trots att båda de Skånska lagen har säkrat sina SHL-platser. hoppas vi att det ändå blir två bra och underhållande matcher. Det första derbyt spelas ikväll i Lindab Arena. Den matchen kommer att kommenteras av Micke med Stefan Nilsson som expertkommentator. Du hör matchen i sin helhet via www.sverigeradio.se/kristianstad eller i appen Sveriges Radio Play. Sändningen startar 18.55. Välkommen att lyssna!. Klicka på läs mer för att komma direkt till sändningen.Lyssna nedan.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks