Rögle-Skellefteå SHL Foto Micke Dahl LoMi MediaIdag kommenterade jag mina andra SHL-match på en vecka. I trosdags Malmö-Växjö och idag Rögle-Skellefteå. På pappret så skulle ju Rögle inte ha något att sätta emot serieledarna Skellefteå men jag måste säga att Rögle stod upp bra.

Visserligen vann Skellefteå med 4-1 men Rögle bjöd verkligen upp till en match och hade mycket väl kunnat få med sig en poäng, men gästerna utnyttjade två så kallade ”indianer” från Rögles håll och slarvar man mot ett topplag så behövs inte mycket för att det ska bli mål.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks