Foto Micke Dahl LoMi Media

Nio raka matcher utan förlust skulle enligt alla experter bli tio till antalet för seriesuveränen Sävehof. Men inför hela 2345 åskådare (rekord för en elitseriematch för damer) ville Lugi annat och visade att Sävehof inte är oslagbara, vilket innebar en 26-23 seger för Lugi.

Lugis två frontfigurer denna afton var målvakten Emma Friberg som storspelade mellan stolparna och Hanna Blomstrands som svarade för 10 mål. Lugi hade ett extra stort stöd från publiken och merparten av åskådarna var spelare från Lundaspelen som gick in gratis på matchen. Men Sävehof hade också ett hyfsat stöd. Hela kortsidan var gul av Sävehof-supportrar. I och med Sävehofs förlust ligger laget endast två poäng i från Skuru IK.

Foton från matchen hittar du här.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks