BILDEXTRA: Division 6 Mellersta Skåne, Team Sandby IF-Harlösa IF

För andra matchen i rad så fick jag se tre mål under den första halvleken. Idag var jag på plats under den första halvleken i division 6 mellan Team Sandby IF och Harlösa IF. När jag lämnade idrottsplatsen i Södra Sandby ledde bortalaget med 3-0. Jag har sedan läst mig till att det under den andra halvleken gjordes ytterligare fyra mål. Båda lagen gjorde två mål var och summerar man den första och andra halvleken så vann Harlösa med 5-2.
Nedan kan du se ett 30-tal foton från den första halvleken.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy