BILDEXTRA: Tredje raka segern för Danmark

Idag avslutades VM-handbollens gruppspel. Jag var i Malmö Arena och såg en halvlek mellan Belgien och Bahrain, där Bahrain drog det längsta strået.
Efter den matchen som besegrade Danmark Tunisien inför strax över 10000 åskådare. När jag var i arenan i fredags var det 12400 i publiken men jag måste sägat att det var minst lika bra stämning idag trots att det fanns 2000 färre på plats.
Danmark tog därmed sin tredje raka seger men på torsdag för man bekänna färg då man i huvudrundan inleder mot Kroatien i Malmö Arena.
Nedan finns ca 120 bilder från kvällens matcher.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy