Då kan jag lägga till ytterligare ett stort mästerskap på min meritlista som fotograf. Jag har tidigare varit med som volontär vid VM i handboll i Lund 2011 men årets turnering är den första som jag är ackrediterad som fotograf och det blev verkligen en häftig kväll.
Två matcher spelades i Malmö Arena denna kväll. Först spelade Bahrain-Tunisien oavgjort och sen körde Danmark över Belgien med 43-28 men det är egentligen inte matcherna som jag kommer att minnas utan den fantastiska stämningen som var i arenan. Malmö Arena var fylld med 12000 rödklädda åskådare (nästan alla) och det kändes som man egentligen var i Köpenhamn och såg matchen.
De danska supportrarna kom i god tid till arena så det var nästan halvfullt när Bahrain-Tunisien spelades. Sedan fylldes arenan på efterhand och vid avkastet 20.30 var det inte många stolar tomma.
I denna artikeln publicerar jag ca 160 bilder från dagens båda matcher.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks