BILDEXTRA: Kvartsfinal SM F17 Södra Sandby IF-Malmö FF

SM-kvartsfinalen för flickor 17 mellan Södra Sandby och Malmö FF spelades redan 11.30 på Sandbyvallen. Valet av start visade sig vara perfekt eftersom det bjöds på ett riktigt soligt höstväder. Matchen blev en målrik historia och slutade 5-2 till hemmalaget.

Kameran var återigen med så ett 50-tal foton finns nedan.

Följ gärna LoMi Media på Facebook. Klickar HÄR och sedan på följ.

LoMi Media finns även på Instagram. Klicka HÄR för att följa eller scanna QR-koden.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy