Lundaspelen i basket inställt

För några timmar sedan kom beslutet från EOS Basket om att man ställer in Lundaspelen i basket som skulle gått av stapeln 2-5/1-2021. Med tanke på utveckling av Covid-19 känns inte beslutet så oväntat men det känns väldigt tråkigt att ytterligare ett stort evenemang får ställa in. Har det senaste sex åren besök Lundaspelen både som fotograf och även som volontär och hade även planerat att fotografera 2021 års upplaga. Men det är bara att gilla läget och se fram emot 2022 och minnas tillbaka genom att kolla på bilder från tidigare år.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks